Bagom Jacqulin Larou

Jeg er Performance Coach og Mentaltræner og har arbejdet med mennesker, performance, salg og personlig power de sidste 21 år.

Jeg er uddannet inden for både coaching, mentaltræning, performance coaching og NLP.

Derudover er jeg certificeret i adfærdsprofiler såsom Enneagrammet, DiSC og e-stimate

På denne side er der rig mulighed for at lære mig bedre at kende.

Her vil jeg dele alle de ting jeg mestrer, men jeg vil også give dig et indblik i hele den person i virkeligheden er.
Du finder både de skøre, fjollede, seriøse og alvorlige elementer af hvem jeg er og hvordan jeg fungerer.

Rigtig god læselyst.

DET JEG BRÆNDER FOR

Vi brænder allesammen for noget her i livet. Noget kun flygtigt. Andet hele livet.

Det bedste jeg ved og det jeg virkelig brænder for i den her verden er: 

Personlig udvikling. At udvikle mig selv. Blive bedre og dygtigere som menneske.
At se og hjælpe mennesker med at have det godt. Hjælpe med transformation og se folk udfolde sig. Se at de lever fuldt ud.

Jeg brænder personligt for ikke at lade mig nøje. Jeg elsker “Mssion Impossible”. At udfordre og at blive udfordret.

MIT DRØMMESTED

Mange af os drømmer os væk til hvide sandstrande og kølige drinks i hånden. Jeg er ingen undtagelse.

Mit perfekte drømmested er en fusion mellem Caribien og Asien. 

Caribien med de smukkeste sandstrande. Fint hvidt sand som aldrig bliver for varmt og det skønneste klare vand. En temperatur omkring de 30 grader og lav luftfugtighed. Perfekt!

Hertil Asiens Cuisine med oceaner af lækre skaldyrsretter, sushi og lækre supper. Tilsat et drys af spa kultur og forkælelse. Skønt for krop og sjæl.

louiyoung.com

HVAD HAR FÅET MIG HERTIL HVOR JEG ER I LIVET NU?

En evig søgen efter at forstå og forbedre mig selv: blive et bedre menneske.

Jeg må erkende at jeg er født med en stædighed som mange vil misunde. Den tilsat min vilje til altid at ville, og ikke mindst at ville selv, har fået mig langt med alt jeg involverer mig i.

Jeg kan ikke slås ned. Jeg bliver ihvertfald aldrig liggende men rejser mig altid op igen. Stærkere og med nye erfaringer og lærdom.

Og så er der mit mod, som mærkes som en del af den jeg er: jeg kaster mig ud i tingene også selvom jeg ikke kan svømme. Er det tilfældet, så lærer jeg det bare hurtigt.

Mit ekstreme fokus og min målrettethed der har fået mig igennem alle mine udfordringer – og som jeg aldrig ville have været foruden.

DET SVÆRESTE FOR MIG

Det er uden tvivl at dele min sårbarhed og at lade folk komme tæt ind på livet af mig: lukke dem helt ind. Det øver jeg mig på. 

Jeg har igennem en del af mit liv følt mig lidt forkert. Anderledes. Ikke holdt udenfor, men alligevel aldrig rigtigt en del af flokken.
Kender du det? 

Sidst men ikke mindst, så har jeg utroligt svært ved at give op. Det er som om jeg ikke ved hvordan man gør, og det har både fået mig de steder hen i livet jeg har ønsket mig, men også nogle gange kostet mig nærvær og connection med mig selv og andre.

louiyoung.com

DET ER LET OG NEMT FOR MIG

Der er noget der er let og nemt for os allesammen. Og så er der også noget der er svært eller sværere for os. Sådan er det vist bare at være et af de der mennesker som vi allesammen er.

Noget af det der er utroligt let for mig er:

At tonse fremad og springe ud i nye udfordringer, tage beslutninger og handle på dem. At fornemme mennesker og mærke hvordan de har det. >At smile og grine og være glad og se det positive i alting. Uanset.

En af mine personlige gaver her i livet er at være stærk og solid: jeg har let ved at kæmpe. Jeg har let ved at være fokuseret, målrettet og handlekraftig.

Når der så engang imellem er brug for det, har jeg heldigvis rigtig nemt ved at lukke helt af for omverdenen. Det kommer af at være og have så let adgang til at lytte og rumme mig selv og ikke mindst andre.

JEG GRINER AF MIG SELV

Jeg griner især når:

Jeg opdager at jeg ikke følger min egne råd og ikke har taget min egen medicin. Så er der jo ikke andet at gøre end at gøre netop det. 

Jeg har taget en trøje på, med vrangen ud, og opdager at jeg har gået rundt sådan hele dagen.

Spilopmageren i mig kan få andre til at grine.

Jeg opdager at jeg gør noget der er fjollet og ulogisk.

Jeg møder nogen og vi kan grine sammen.

Jeg er god til at grine og have det sjovt. Det er måske én af mine bedste egenskaber. Og den egenskab har hjulpet mig mange gange i livet. 

 

louiyoung.com

HVAD GØR JEG NATURLIGT AF KÆRLIGE OG OMSORGSFULDE TING?

Jeg lytter og lægger mærke til hvis nogen mangler overskud eller virker presset.

Hvis det er tilfældet så ringer jeg eller siger kærlige og opmuntrende ord til dem. Eller sender et kram på sms.

Da Danmark lukkede ned, ringede jeg til alle i min familie for at høre om de alle var okay. Det var vigtigt for mig lige at tjekke ind og spørge til dem. 

Jeg er villig til at gøre hvad der skal til, og gør alt for mine venner.

Jeg støtter dem, elsker dem og udfordrer dem hvis det er det der er det bedste.

MINE NÆRE VILLE SIGE

At jeg er enormt flittig og har masser af drive og samtidig er enormt omsorgsfuld.

De har også flere gange påpeget at jeg naturligt evner at arbejde med mennesker. At jeg er god til at motivere og inspirere.

De ville nok også pointere at jeg skal slappe lidt mere af. Jeg er lidt vild. Lidt ekstrem. Det ville være vigtigt for dem at fortælle mig at jeg skal passe på mig selv.

Ind imellem ville de bede mig om ikke at skjule mig bag grin og handlekraft for det behøver jeg ikke. Og at jeg skal blive bedre til at bede om hjælp.

Det ville jeg ikke være foruden.

louiyoung.com

MINE GUILTY PLEASURES

Jeg kunne nemt sidde og lave puslespil i timevis mens soft 90’s kører i baggrunden. Eller ligge under hyggedynen en grå regnvejrsdag og binge film og serier. Og så elsker jeg lækre spanske fuet lufttørrede gourmet pølser. Alt hvad der har med ‘hygge’ at gøre.

Jeg synes reality-serier som Forstadsfruer, Robinson og Divaer i junglen er vanvittigt underholdende. Det er så fascinerende at se hvordan mennesker opfører sig og agerer i de forskellige situationer og udfordringer de møder på deres vej.

Hvis Disney producerede alle deres fortællinger som rigtige film, så ville jeg være den første til at se dem. Alt hvad der har med eventyr at gøre er jeg vild med. Og selvfølgelig masser af Action!

Og så sluger jeg serier med alt hvad der hedder riddere, vikinger, det romerske imperium, gladiatorer og det overnaturlige. Hvis der er lækre helte-mænd i hovedrollerne er det kun et kæmpe plus. Og mig gør det bestemt ikke noget hvis der er lidt bar overkrops-scener … hihi. De lækre mænd skal selvfølgelig også være spændende, intelligente og handlekraftige karakterer. Altså en blanding af Gentleman og Badboy! Frækkerter i jakkesæt.

DEN PERFEKTE DAG

Jeg tror at vi alle sammen har gjort os tanker om hvordan den perfekte dag skulle se ud, eller hvordan den perfekte dag ville føles for os.

Én af mine perfekte dage kunne se ud som følger:

Jeg vågner frisk og veludhvilet. Uden vækkeur. Jeg har en dejlig og rolig morgen i mit eget tempo. Fuglene synger udenfor og jeg sidder i solen og nyder min æggelatte.

Jeg nyder verden udenfor og tænker over hvor meget godt jeg har i mit liv, og hvor utrolig taknemmelig jeg er for det.

Efter denne skønne start på dagen tager jeg ned i byen og får brunch med en god ven eller veninde i nogle timer. Vi hygger os og får vendt hele verdenssituationen. Vi har den skønneste connection og tiden flyver afsted.

Efter brunchen tager vi enten ud og springer i faldskærm eller også tager vi i spa og bliver rå-forkælet. Rå action eller fuld afslapning. Enten eller. Sådan er det med mig. Enten fuld gas fremad eller også tanker jeg op, slapper af og reflekterer.

Om aftenen er der mega lækker gourmet oplevelse. Vi er  4-5 venner og veninder samlet og vi får eksklusive seafoodplatters med alt godt fra havet. Stemningen er høj og glad og der er selvfølgelig bobler til!

Vi får grinet, talt og snakket sammen på kryds og på tværs og alle har det sjovt og godt i hinandens selskab. Jeg mærker i flere afgørende momenter hvor lykkelig jeg er.

Når aftenen er omme, maven mæt og hjertet fyldt, er det hjem under dynen og ligge i ske med min drømmemand og soulmate. Du ved, ham som bare trækker mig ind til sig i sine stærke arme, forstår mig og holder af mig. Ham som jeg naturligvis snart manifesterer.

SKAL VI CONNECTE?

Nu ved du en del mere om mig end før. Og som du kan se, er jeg et menneske som alle andre, med følelser, tanker og oplevelser i bagagen. 

Jeg har valgt at bruge min bagage, mine styrker og mine evner til at dygtiggøre mig og blive ekspert i Personlig Styrke. At inspirere andre til at flytte sig hen mod det der er bedre. Hen mod sine drømme.

Er det nu du vil lære og integrere noget af den visdom samt få de helt specifikke værktøjer og udfordringer det kræver, så hold dig ikke tilbage med at kontakte mig. 

Jeg kan love dig, at jeg udfordrer dig til at blive en bedre version af dig, udnytte din personlige power og træde ud i dit eget lys.